Каталог товарів

- Головна
- Інжинірингові послуги та обладнанняВакуум-випарні апаратиДекантерні центрифуги, сепараториДробарки для подрібнення злакових культур в процесі приговування кормів, борошна, виготовлення етанолуКонтрольно-вимірювальні прилади, датчики, витратоміри для автомітизації виробництваПроектування, будівництво спиртзаводу, БРУСпіральний, кожухотрубний теплообмінникСушарки промисловіТвердопаливні котлиФерменти, дріжджі спиртові, антисептики для виробництва спиртуЕнергетичний аудитПарові промислові котли
- Ферменти, дріжджі спиртові, антисептики для виробництва спирту
- Целюлаза - комплекс ферментів для зниження в'язкості GrainzymeNL, кг
Целюлаза - комплекс ферментів для зниження в'язкості GrainzymeNL, кг
Огляд

GrainzymeNL – це концентрована рідка композиція целюлази та інших ферментів для гідролізу некрохмальних полісахаридів (НПС) зерна, таких як ксиланази та бета-глюканази, отримана при ферментації грибного штаму Trichoderma reesei. Продукт відрізняється і високими додатковими ферментами, що ефективно діють на гідроліз інших некрохмальних полісахаридів (НПС) – таких як: галактани, маннани, пектинидр.
Grainzyme NL - ефективний комплекс ферментів - зниження в'язкості сусла у виробництві спирту. Він призначений для роботи з різними зерновими культурами – такими як пшениця, тритикале, жито, ячмінь, кукурудза. У виробництві спирту дуже великою проблемою є в'язкість сусла, спричинена некрохмальними полісахаридами (НПС) зерна, такими як целюлоза та геміцелюлоза (арабіноксилани, глюкани та інші пентозани). Висока в'язкість сусла в першу чергу - збільшує споживання води, а це призводить до обмеження концентрації сухих речовин сусла, отже обмежує виробничі потужності, підвищує витрати на енергію. НПС негативно впливає і на подальшу обробку сусла - ферментація спирту, випаровування води, сушіння барди.
Grainzyme NL – продукт створений для вирішення та подолання цих проблем, перетворюючи їх на перевагу – підвищення виходу спирту, оскільки Grainzyme NL повністю гідролізує НПС зерна до вільних цукрів, які спиртові дріжджі перетворює на спирт.
УМОВИ І ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ
Grainzyme NL слід зберігати у сухому та прохолодному місці. Grainzyme NL зберігається 100% активності протягом 12 місяців при зберіганні в оригінальній упаковці при температурі 4°C - 8°C. При зберіганні при кімнатній температурі до 25 ℃ активність ферментів зберігається до 90% протягом 12 місяців з дати виробництва.
Упаковка
25кг/каністри або 1.125 кг/контейнери
БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Grainzyme NL виробляється відповідно до плану HACCP у процесі, контрольованому системою якості ISO9001: 2008 та ISO22000. Grainzyme NL відповідає вимогам JECFA та FC.C
БЕЗПЕКА І ЗАХОДИ ПОПЕРЕДЖЕННЯ
Фермент – це білок. Вдихання може спричинити алергічні реакції. Тривалий контакт із ферментами може дратувати шкіру, очі та слизові оболонки. Див. MSDS для отримання додаткової інформації під час використання продукту.
Характеристики
Оптимальна температура | 40-45°C |
Фермент | целюлаза |
Дозування, кг/т крохмалю | 0,06-0,12 |
Оптимальний pH | 5.0-5.5 |
Активність, од/мл | 5,000 |
Робочий pH | 4.0-7.0 |
Виробник | SUNTAQ |
Робоча температура | 30-70°C |
Країна походження | Китай |
Логістичні дані: |