Каталог товарів

- Головна
- Інжинірингові послуги та обладнанняВакуум-випарні апаратиДекантерні центрифуги, сепараториДробарки для подрібнення злакових культур в процесі приговування кормів, борошна, виготовлення етанолуКонтрольно-вимірювальні прилади, датчики, витратоміри для автоматизації виробництваПроектування, будівництво спиртзаводу, БРУСпіральний, кожухотрубний теплообмінникСушарки промисловіТвердопаливні котлиФерменти, дріжджі спиртові, антисептики для виробництва спиртуЕнергетичний аудитПарові промислові котли
- Ферменти, дріжджі спиртові, антисептики для виробництва спирту
- Л-Фера® (LpHera®) термостабільна альфа-амілаза
Л-Фера® (LpHera®) термостабільна альфа-амілаза
Огляд

Л-Фера® - є термостабільною альфа-амілазою. Фермент гідролізує α-1,4-глікозидні зв'язки в амілозі і амілопектині до декстринів і олігосахаридів.
Зовнішній вигляд: сиропоподібна рідина
Колір: коричневий
Щільність ~1,25 г / см3
Робочі умови дії:
рН 4,5 -7,0
Температура, °С: 50-95
Витрата, кг/т крохмалю: 0,19-0,62
Препарат Л-Фера ® зберігає активність навіть при температурі вище 95°С і частину активності при температурах 100-110°С.
Характеристики
Оптимальна температура | 50-95°С |
Фермент | альфа-амилаза |
Дозування, кг/т крохмалю | 0,19-0,62 |
Оптимальний pH | 4,5 -7,0 |
Робочий pH | 4,5 -7,0 |
Виробник | Novozymes |
Робоча температура | 50-95°С |
Питома щільність, г/см3 | 1,25 |
Країна походження | Данія |
Логістичні дані: |