Каталог товарів

- Головна
- Інжинірингові послуги та обладнанняВакуум-випарні апаратиДекантерні центрифуги, сепараториДробарки для подрібнення злакових культур в процесі приговування кормів, борошна, виготовлення етанолуКонтрольно-вимірювальні прилади, датчики, витратоміри для автомітизації виробництваПроектування, будівництво спиртзаводу, БРУСпіральний, кожухотрубний теплообмінникСушарки промисловіТвердопаливні котлиФерменти, дріжджі спиртові, антисептики для виробництва спиртуЕнергетичний аудитПарові промислові котли
- Ферменти, дріжджі спиртові, антисептики для виробництва спирту
- Глюкоамілаза AG90L, Glucoamylase
Глюкоамілаза AG90L, Glucoamylase
Огляд
TEGAMYL AG90L - рідка концентрована амілоглюкозідаза, що застосовується при виробництві спирту із зерна та інших крохмалистих матеріалів. TEGAMYL AG90L задовольняє специфікації ферменту харчового класу, як і рекомендації FAO / WHO, як теж FCC, і класифікується як ферментний препарат класу GRAS.
Дія: зернові і картопляні крихти, розріджені за допомогою амілазів, наприклад TEGAMYL BLHL або TEGAMYL BL24L, містять декстрини, які гідролізуються під дією TEGAMYL AG90L на зброджувані цукру.
Застосування: TEGAMYL AG90L додається до розрідженої крихти при температурі близько 55 - 60 ° C. При цій температурі проходить оцукровування з високою швидкістю. Видержки при оцукруванні не потрібно, так як оцукрування триває і протягом ферментації, хоч і з меншою швидкістю.
Форма продукту: бурштинова рідина з питомою масою 1,10 - 1,20 г / мл.
Упаковка: 25 кг каністри, 220 кг бочки, 1100 кг контейнери.
Характеристики
Оптимальна температура | 55-60°C |
Розхід г/ТУК | 400 |
Фермент | глюкоамілаза |
Розхід г/т.зерна | 240 |
Дозування, кг/т крохмалю | 0,35-0,46 |
Оптимальний pH | 3,6-5,5 |
Робочий pH | 3,6-5,5 |
Виробник | TEGAFERM |
Робоча температура | 55-60°С |
Країна походження | Австрія |
Логістичні дані: | |
Упаковка | 25kg |
Товари з цієї категорії
1025224
Тільки під замовлення