Замовити дзвінок 0
info@prom-nasos.com.ua
0
Кошик
0 грн.
(пусто)
Товар в корзині!
Насоси промислові
Насоси за типом
Насоси за типом рідини
Торцеві ущільнення
Торцеве ущільнення для насоса
Запчастини до промислових насосів
Внутрішні пристрої колон і апаратів
Пластикова колонна насадка Plastic Tower packing
Ще
Каталог товарів
Каталог товарів
Насоси промисловіНасоси промислові
Насоси за типом
Насоси за типом рідини
Торцеві ущільненняТорцеві ущільнення
Торцеве ущільнення для насоса
Запчастини до промислових насосівЗапчастини до промислових насосів
Ще категорії
Оптимальна температураальфа-амілаза - 85-95˚С; глюкоамілаза - 56-60˚С
Ферментальфа-амілаза, глюкоамілаза
Оптимальний pHальфа-амілаза - 5,5-6,5pH; глюкоамілаза - 4,0-4,5pH
ВиробникBTS Engineering
Упаковкаальфа-амілаза - 25 мл, глюкоамілаза - 25 мл
Всі характеристики
Україна: У наявностіПольща: Тільки під замовленняНімеччина: Тільки під замовленняІталія: Тільки під замовлення
Артикул: 1039173
110 грн.
-+Купити

Документація

Скачати інструкцію, каталог для Набір ферментних препаратів на 100 кг зерна, борошна, альфа-амілаза - 25 мл, глюкоамілаза - 25 мл

Огляд

BTS Engineering
Набір ферментних препаратів для виробництва дистилятів (самогону) в домашніх умовах в розрахунку на 100 кг зерна (борошна). В набір входить альфа-амілаза та глюкоамілаза: Рідкий концентрований ферментний препарат альфа-амілаза для розрідження крохмалю сировини (зерна, борошна) до декстринів і амілопектину. Оптимальна температура дії – 85-95˚С; Оптимальний рівень рН – 5,5-6,5; Кількість в упаковці -25 мл. Дозування - 25мл препарату на 100 кг зерна (борошна). Температура зберігання від +4 ˚С до +8 ˚С. Термін придатності при умові зберігання за вказаної температури- 12 місяців. Рідкий концентрований ферментний препарат глюкоамілаза для перетворення декстринів в моноцукри з подальшим зброджуванням спиртовими дріжджами в етанол. Оптимальна температура дії – 56-60˚С; Оптимальний рівень рН – 4,0-4,5; Кількість в упаковці -25 мл. Дозування - 25мл препарату на 100 кг зерна (борошна). Температура зберігання від +4 ˚С до +8 ˚С. Термін придатності при умові зберігання за вказаної температури- 12 місяців. Застосування ферментних препаратів. Для ефективного проведеня процесу сировину (зерно) необхідно подрібнити. Чим помел тонкіший тим краще працюють ферментні препарати. Можна використовувати вже готове борошно різних зернових злаків (кукурудзи, пшениці, жито Порядок проведення «гарячого» розрідження крохмалю зерна. При проведенні «гарячого» розрідження крохмалю необхідно нагріти воду в кількості 300 – 400кг до температури 95˚С і поступово добавити 100 кг борошна, безперервно розмішуючи заміс. Після додаваня зерна (борошна) і отримання однорідної суспензії вміст флакона (ферментний арепарат альфа амілаза) розвести у чистому посуді водою у співвідношенні 1:10. Розчин фементного препарату обережно влити у попередньо приготовлений заміс. Термін розрідження складає 4 години при умові дотримання оптимальної температури, рівня рН і безперервного перемішування замісу. Якщо одна з умов не витримується, термін розрідження може бути подовжено. Основний показник повноти розрідження – йодна проба. При змішуванні однієї краплі сусла і однієї краплі йоду забарвлення утвореної суміші змінює колір з тнмносинього до кольору «гнилої вишні». Порядок проведення оцукрення. Для проведення оцукрення розріджене сусло необхідно охолодити до температури 60 ˚С. Далі вміст флакона (ферментний арепарат глюкоамілаза) розвести у чистому посуді водою у співвідношенні 1:10. Розчин фементного препарату обережно влити в розріджене сусло. Термін оцукрення складає 1 година при умові дотримання оптимальної температури, рівня рН і безперервного перемішування сусла. Якщо одна з умов не витримується, термін оцукрення може бути подовжено. Основний показник повноти оцукрення – йодна проба. При змішуванні однієї краплі сусла і однієї краплі йоду забарвлення утвореної суміші змінює колір з кольору «гнилої вишні» до світлокоричневого або жовтого. Порядок проведення «холодного» розрідження крохмалю зерна При проведенні «холодного» оцукрення процес проводиться аналогічно до «гарячого» розрідження, але єдина умова – воду потрібно нагріти мінімум до 45˚С і змішати з борошном. При температурі замісу 40˚С процесс розрідження проходить значно довше, так як не витримується оптимальна температура дії ферментного препарату альфа-амілази. Основний показник повноти розрідження – йодна проба. При змішуванні однієї краплі сусла і однієї краплі йоду забарвлення утвореної суміші змінює колір з тнмносинього до кольору «гнилої вишні». Порядок проведення оцукрення. Вміст флакона (ферментний арепарат глюкоамілаза) розвести у чистому посуді водою у співвідношенні 1:10. Розчин фементного препарату обережно влити в розріджене сусло. Термін оцукрення складає 1 година при умові дотримання оптимальної температури, рівня рН і безперервного перемішування сусла. Якщо одна з умов не витримується, термін оцукрення може бути подовжено. Основний показник повноти оцукрення – йодна проба. При змішуванні однієї краплі сусла і однієї краплі йоду забарвлення утвореної суміші змінює колір з кольору «гнилої вишні» до світлокоричневого або жовтого.

Характеристики

Оптимальна температураальфа-амілаза - 85-95˚С; глюкоамілаза - 56-60˚С
Ферментальфа-амілаза, глюкоамілаза
Оптимальний pHальфа-амілаза - 5,5-6,5pH; глюкоамілаза - 4,0-4,5pH
ВиробникBTS Engineering
Упаковкаальфа-амілаза - 25 мл, глюкоамілаза - 25 мл
Каталог товарів
Насоси промислові
Насоси промислові
Насоси за типом
Насоси за типом рідини
Насоси по галузі за призначенням
Промислові насоси
Насоси по виробниках
Торцеві ущільнення
Торцеві ущільнення
Торцеве ущільнення для насоса
Внутрішні пристрої колон і апаратів
Внутрішні пристрої колон і апаратів
Пластикова колонна насадка Plastic Tower packing
Каталог товарів
Насоси промисловіНасоси промислові
Насоси за типом
Насоси за типом рідини
Торцеві ущільненняТорцеві ущільнення
Торцеве ущільнення для насоса
Запчастини до промислових насосівЗапчастини до промислових насосів
Ще категорії
0
Кошик
0 грн.
(пусто)
Товар в корзині!
Зв'язатися з нами