Каталог товарів

- Головна
- Інжинірингові послуги та обладнанняВакуум-випарні апаратиДекантерні центрифуги, сепараториДробарки для подрібнення злакових культур в процесі приговування кормів, борошна, виготовлення етанолуКонтрольно-вимірювальні прилади, датчики, витратоміри для автомітизації виробництваПроектування, будівництво спиртзаводу, БРУСпіральний, кожухотрубний теплообмінникСушарки промисловіТвердопаливні котлиФерменти, дріжджі спиртові, антисептики для виробництва спиртуЕнергетичний аудитПарові промислові котли
- Ферменти, дріжджі спиртові, антисептики для виробництва спирту
- Тегаміл BL400L, Tagamil
Тегаміл BL400L, Tagamil
Огляд
Це очищена, висококонцентрована і стандартизована термостабильна альфа-амілаза, яка використовується в спиртовій промисловості для розрідження зернової маси.
Дія: TEGAMYL BL400L розріджує желатинізований крохмаль, і знижує в'язкість за рахунок утворення водорозчинних декстринів. Ці декстрини потім гідролізуються до зброджуваних вуглеводів під дією оцукровуючих ферментів.
Застосування: при періодичному розрідженні, TEGAMYL BL400L задається в масу при температурі 80-90 ° C. Для розрідження зернових заторів, зазвичай не потрібно регулювання рН, але якщо рН низький (5,6 або нижче), температура розрідження не повинна перевищувати 85 ° C. Після розрідження, затор охолоджується до прибл. 55 ° C, коли додаються оцукровуючі ферменти. TEGAMYL BL400L може бути доданий при кімнатній температурі до нежелатинізірованої маси до нагрівання. У цьому випадку доцільно розділити дозування і додати другу частину за ступенем нагрівання.
Упаковка: 25 кг поліетиленові каністри, 1125 кг контейнери.
Характеристики
Оптимальна температура | 80-90°C |
Розхід г/ТУК | 80 |
Фермент | альфа-амилаза |
Розхід г/т.зерна | 48 |
Собівартість на ТУК, грн | 56,6 |
Дозування, кг/т крохмалю | 0,029-0,086 |
Оптимальний pH | 5.8-6.8 |
Робочий pH | 5.0-8.5 |
Виробник | TEGAFERM |
Робоча температура | 80-110°C |
Країна походження | Австрія |
Логістичні дані: |
Товари з цієї категорії
1025224
Тільки під замовлення