Каталог товарів
 Торцеві ущільнення
Торцеві ущільнення- Головна
- Інжинірингові послуги та обладнанняВакуум-випарні апаратиДекантерні центрифуги, сепараториДробарки для подрібнення злакових культур в процесі приговування кормів, борошна, виготовлення етанолуКонтрольно-вимірювальні прилади, датчики, витратоміри для автоматизації виробництваПроектування, будівництво спиртзаводу, БРУСпіральний, кожухотрубний теплообмінникСушарки промисловіТвердопаливні котлиФерменти, дріжджі спиртові, антисептики для виробництва спиртуЕнергетичний аудитПарові промислові котли
- Ферменти, дріжджі спиртові, антисептики для виробництва спирту
- ВИГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ: 2 упаковки дріжджі спиртові Кодзі Ангел (Kodzi Angel) Leaven (2*0,5 кг=1 кг)
ВИГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ: 2 упаковки дріжджі спиртові Кодзі Ангел (Kodzi Angel) Leaven (2*0,5 кг=1 кг)
Огляд

"Дана цінова пропозиція дійсна при умові покупки 2-х упаковок кожна з якої - 0,5 кг (загалом 1 кг). Дріжджі спиртові Кодзі Angel Leaven - закваска (сухі дріжджі + ферментні препарати) – це спеціально підібраний штам дріжджів і комплекс поживних речовин для ферментації при виробництві спирту без попередньої гідроферментації. 
Дріжджі Angel Leaven мають наступі характеристики: просте і зручне використання, технологія біокомпонентів ( містить ферментні препарати); широкий спектр застосування; збільшений вихід спирту із зерна. 
Застосування: долийте до сировини ( у розрахунку на 100 кг борошна)  250-300 кг гарячої води. Добре перемішайте для запобігання процесу осідання. Охолодіть до температури 90˚F (32˚C). Додайте 0,5-0,8 кг закваски Angel. Проводьте ферментацію протягом 8-15 днів. 
Застереження: при використанні  в якості  сировини рису (ціле зерно або подрібнене, «бите») термін ферментації повинен бути збільшений."
Характеристики
| Оптимальна температура | 32-34°С | 
| Загальна кількість дріжджів, млрд/g | ≥ 6 | 
| Виробник | Angel | 
| Вологість, % | ≤6,5 | 
| Робоча температура | 32-34°С | 
| Температура (max), С | 35 | 
| Логістичні дані: | |
| Упаковка | 500g (0,5kg) | 

























































































































































