Замовити дзвінок 0
info@prom-nasos.com.ua
0
Кошик
0 грн.
(пусто)
Товар в корзині!
Насоси промислові
Насоси за типом
Насоси за типом рідини
Торцеві ущільнення
Торцеве ущільнення для насоса
Запчастини до промислових насосів
Внутрішні пристрої колон і апаратів
Пластикова колонна насадка Plastic Tower packing
Ще
Каталог товарів
Каталог товарів
Насоси промисловіНасоси промислові
Насоси за типом
Насоси за типом рідини
Торцеві ущільненняТорцеві ущільнення
Торцеве ущільнення для насоса
Запчастини до промислових насосівЗапчастини до промислових насосів
Ще категорії
Толерантність до алкоголя, % об.≥18
Дозування15-25 г/гл
Флокуляціявисока
ВиробникAngel
Робоча температура10-35°С
Всі характеристики
Україна: Тільки під замовленняПольща: Тільки під замовленняНімеччина: Тільки під замовленняІталія: Тільки під замовлення
Артикул: 1039015
Вартість та умови постачання уточнюйте у менеджера
Товар постачається під замовлення тривалістю від 1 тижня
Ви можете придбати цей товар по предзамовленню через кошик або замовивши дзвінок

Орієнтовна дата постачання: 03.08.2025

1 573 грн.
-+Купити

Огляд

Angel
Ціна вказана за 1 упаковку - 0,5 кг. Назва: CECA (Saccharomyces cerevisiae). CECA були виділені з сорту Cabernet sauvignon спонтанного бродіння. Маючи коротку лаг-фазу, відмінну кінетику бродіння та високу стійкість до алкоголю, CECA сприяє вираженому кольору та структурі вина з високою якістю таніну та сильним «тілом вина». Сприяє вираженню «автентичних» характеристик сортів винограду. Вино, ферментоване CECA, має складний аромат, що включає ноти темних ягід, спецій і кави. CECA - чудовий вибір для виготовлення витриманих червоних вин, особливо для Каберне Совіньйон, Каберне Фран, Сіра, Мерло. Характеристика: - Конкурентний фактор: чутливий - Діапазон температур: 10,0-35,0 ℃ - Толерантність до алкоголю: ≥18,0 % об. - Швидкість бродіння: помірна - Виробництво летких кислот: низьке - Виробництво піни: низьке - Флокуляція: сильна - Виробництво HS: дуже низьке Застосування: Регідратуйте дріжджі в 5-10 разів більше їх ваги у воді (що містить 5% цукру) або в суміші води та соку 3:1 при температурі 35-40°С у чистій ємності. Акуратно перемішайте, потім витримайте протягом 10-20 хвилин. Додайте закваску в сусло, використовуючи спосіб перекачування. Дозування: загальне бродіння: 15-25 г/гл, повторне бродіння: 25-35 г/гл. Примітка 1. Різниця між температурами дріжджів та сусла під час інокуляції не повинна перевищувати 10°С. 2. Ферментація з використанням активних сухих дріжджів може знизити ризик зараження дикими дріжджами та шкідливими мікроорганізмами. 3. Процес регідратації не повинен перевищувати 30 хвилин. Пакування: вакуумний пакет з алюмінієвої фольги 500 г, 500 г * 20 пакетів/коробка. Зберігати в оригінальній герметичній упаковці в сухому прохолодному місці (4-25°С). Термін придатності при температурі зберігання 3 роки. Уникайте тривалого зберігання при температурі вище 30°С або у вологому середовищі.

Характеристики

Толерантність до алкоголя, % об.≥18
Дозування15-25 г/гл
Флокуляціявисока
ВиробникAngel
Робоча температура10-35°С
Температура (max), С35
Упаковка500g (0,5kg)
Каталог товарів
Насоси промислові
Насоси промислові
Насоси за типом
Насоси за типом рідини
Насоси по галузі за призначенням
Промислові насоси
Насоси по виробниках
Торцеві ущільнення
Торцеві ущільнення
Торцеве ущільнення для насоса
Внутрішні пристрої колон і апаратів
Внутрішні пристрої колон і апаратів
Пластикова колонна насадка Plastic Tower packing
Каталог товарів
Насоси промисловіНасоси промислові
Насоси за типом
Насоси за типом рідини
Торцеві ущільненняТорцеві ущільнення
Торцеве ущільнення для насоса
Запчастини до промислових насосівЗапчастини до промислових насосів
Ще категорії
0
Кошик
0 грн.
(пусто)
Товар в корзині!
Зв'язатися з нами