Каталог товарів

- Головна
- Дріжджі для пива, спирту, віскі
- Дріжджі для пива
- Дріжджі Angel BF16 для швейцарського лагера, упаковка - 0,5 кг
Дріжджі Angel BF16 для швейцарського лагера, упаковка - 0,5 кг
Огляд

Ціна вказана за 1 упаковку - 0,5 кг. Дріжджі BF16 виробляються відповідно до низки суворих вимог, включаючи чисту культуру, сепарацію, процеси сушіння і так далі. Усі процеси відповідають вимогам міжнародних стандартів щодо безпеки харчових продуктів та здоров'я. BF 16 – відмінні «лагерні» дріжджі, які допомагають виробляти «лагери» найвищої якості. Це натуральний штам, що не містить ГМО, його можна використовувати в крафтових броварнях і на невеликих заводах, що виробляють пиво.
Склад: дріжджі, емульгатор E 491.
Температура ферментації: 10-20°С, в ідеалі 10-15°С ℃
Інструкції з дозування: від 80 до 150 г/ гл, можливе збільшення дозування до 150-300 г/ гл за особливих умов ферментації.
Типовий аналіз:
Суха вага: ≥ 93%
Жива дріжджова клітина: ≥ 4,0*10^9 КУО/г
Дикі дріжджі: ≤ 1,0*10^3 КУО/г
Загальна кількість бактерій: ≤ 5,0*10^3 КУО/г
Лактобацили : ≤ 1,0*10^3 КУО/г
Патогенні мікроорганізми: не вивлено
Пивоварні властивості:
Висока флокуляція .
Видима атенюація 80-91% і толерантність до алкоголю 10% об.
Швидкий початок бродіння, неодноразово перевірений.
Демонструє легкий аромат солоду та вишуканий аромат при правильному використанні.
Застосування:
Регідратуйте дріжджі в 5-10-кратній кількості кип'яченої води або розведеного сусла (співвідношення води та сусла 2:1) при температурі 22-30°С у продезінфікованій емності.
Акуратно перемішайте протягом 5 хвилин, щоб повністю розчинити дріжджі, і залиште на 10-20 хвилин.
Потім стабілізуйте температуру до температури сусла, якщо температура перевищує більш ніж на 10 ℃ додавши трохи сусла.
Просто внесіть без зволікання та змішайте дріжджі та сусло за допомогою циркуляційного насоса.
Весь процес повинен бути обмежений терміном у 30 хвилин, щоб знизити ризик інвазії інших мікроорганізмів.
Немає необхідності аерувати сусло, щоб сприяти активному накопиченню біомаси дріжджів.
Пакування: вакуумна упаковка з алюмінієвої фольги, 500 г/пакети, 20 пакетів/коробка, 10 кг/пакет, 1 пакет/коробка
Зберігання: зберігати в сухому місці при низькій температурі (≤10°С), термін придатності 24 місяці.
Характеристики
Оптимальна температура | 10-15°С |
Толерантність до алкоголя, % об. | 10 |
Жива дріжджова клітина | ≥ 4,0х10^9 КУО/г |
Загальна кількість дріжджів, млрд/g | ≥ 4,0 |
Видима атенюація, % | 80-91 |
Флокуляція | висока |
Виробник | Angel |
Вологість, % | 7 |
Робоча температура | 10-20°С |
Температура (max), С | 20 |
Логістичні дані: | |
Упаковка | 500g (0,5kg) |