Торцеві ущільнення мішалок для харчових продуктів, при приготуванні сиру.
Приклад використання торцевих ущільнень валу міксера, мішалки при перемішуванні і підготовки молока при виробництві сиру. Які сири виробляють: алтайські, гірські, Карпатські, Кубанські, радянські, швейцарські, бійські сири. Відомо , що при виробленні більшості подібних видів сиру застосовують температуру другого нагрівання і перемішування міксером або мішалкою , яка знаходиться в рамках від +47°С до +58 °С.
Процес перемішування продукту з сироваткою на різних етапах дозрівання дуже важливий для отримання сиру, молока, сироватки як продукту високої якості і стерильності процесу. Може проходити процес як при нагріванні, так і під вакуум або надлишковим тиском.
Основна причина виходу з ладу торцевого ущільнення – знос пар тертя або руйнування поверхонь, що труться ущільнення внаслідок биття вала або роботи "всуху»


Заміна торцевого ущільнення для мішалки-підбір та консультація менеджера



