Торцеві ущільнення мішалок для харчових продуктів, при приготуванні сиру.

Приклад використання торцевих ущільнень валу міксера, мішалки при перемішуванні і підготовки молока при виробництві сиру. Які сири виробляють: алтайські, гірські, Карпатські, Кубанські, радянські, швейцарські, бійські сири. Відомо , що при виробленні більшості подібних видів сиру застосовують температуру другого нагрівання і перемішування міксером або мішалкою , яка знаходиться в рамках від +47°С до +58 °С.

Процес перемішування продукту з сироваткою на різних етапах дозрівання дуже важливий для отримання сиру, молока, сироватки як продукту високої якості і стерильності процесу. Може проходити процес як при нагріванні, так і під вакуум або надлишковим тиском.

Основна причина виходу з ладу торцевого ущільнення – знос пар тертя або руйнування поверхонь, що труться ущільнення внаслідок биття вала або роботи "всуху»

Торцеві ущільнення мішалок для харчових продуктів
Торцеві ущільнення мішалок для харчових продуктів

Заміна торцевого ущільнення для мішалки-підбір та консультація менеджера

Торцеві ущільнення мішалок для харчових продуктів
Торцеві ущільнення мішалок для харчових продуктів
Торцеві ущільнення мішалок для харчових продуктів
Торцеві ущільнення мішалок для харчових продуктів